COOL& Co  kindercoaching Leidsche Rijn
Sterk in sociale veiligheid

Herken jij als professional één van de volgende situaties?

  • Ik wil expert worden in sociale veiligheid
  • In mijn klas wordt er gepest en ik zoek een anti-pestprogramma
  • Ik wil zelf leren hoe ik het verschil kan maken voor de kinderen/jongeren in mijn organisatie
  • Ik zoek een workshop over pesten voor mijn organisatie
  • Ik zoek een workshop over (online) pesten

Is jouw antwoord JA?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres


Zoekt jouw organisatie een pestdeskundige?

Natuurlijk kun je mij als expert uitnodigen in jouw organisatie of op jouw evenement voor een anti-pestprogramma, workshop, studiedag of medewerkerstraining.


 Anti-pestprogramma Sta Sterk op School

Dit anti-pestprogramma richt zich op de buitenstaanders, slachtoffers en helpers bij pesten. Wanneer deze rollen leren weerbaar voor zichzelf en anderen op te komen, kunnen zij met elkaar het pesten verminderen of zelfs stoppen. Sta Sterk op School benadert pesten als een groepsprobleem. Veel leerlingen zijn tegen pesten, maar weten niet hoe zij effectief kunnen ingrijpen.Na dit programma wel.Sta Sterk workshops

In één of meerdere workshops op maat leren kinderen omgaan met elkaar. Mogelijke onderwerpen zijn: zelfvertrouwen, plagen/pesten, sterk staan, weerbaar reageren. Ook workshops of thema-avonden voor ouders of professionals behoren tot de mogelijkheden.

   


Feel Fine workshop

In deze tijd waarin 'omgaan met elkaar' grotendeels online gebeurt, is het extra belangrijk als kinderen zich dan online ook fijn voelen en leren hoe ze zich online kunnen gedragen zodat ander zich ook prettig voelen. Hier is de 2 uur durende Feel Fine Online workshop op gericht.


Alle bovenstaande programma's en workshops zijn maatwerk. Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden te verkennen.


Wil jij ook verschilmaker worden in sociale veiligheid?

Als mede-eigenaar en docent bij Kenniscentrum Omgaan met Pesten kan ik jou helpen ook expert op het gebied van sociale veiligheid te worden.

Kenniscentrum Omgaan met Pesten

Het kenniscentrum biedt opleidingen aan voor dé professional die het verschil wil maken in sociale veiligheid.  Wij leiden anti-pestcoördinatoren op en hebben diverse opleidingen en specialisaties voor (toekomstig) trainers Omgaan met Pesten Word jij ook verschilmaker?
Anderen over Inge

"Heel duidelijk. Vrolijk en positief. Goed inlevingsvermogen"- deelnemer thema-avond gastouderbureau

90,5 % gaf de workshop over zelfbeeld en zelfvertrouwen een goed tot zeer goed thema-avond pesten bij St. Bonifatius (VO) in Utrecht

"Inge zorgt voor een veilige fijne sfeer. Leuke persoonlijke concrete voorbeelden vanuit haar eigen kennis en kunde die ze aanhaalt tijdens de opleiding. Fijne feedbackgever tijdens rollenspellen. Inge gaf me daarin gevoel van vertrouwen en rust. " - cursist opleiding tot trainer Omgaan met Pesten


Inge vertelt zelf

Op de basisschool had ik graag een professional gehad die mij leerde omgaan met pesten. Ik ben lang (1.89) en intelligent, ik stak dus letterlijk en figuurlijk boven het maaiveld uit. Ik wist toen niet dat dat alleen dingen zijn waarmee ik werd gepest. Waarom ik werd gepest, begreep ik pas later. Als kind voelde ik me vaak niet begrepen. Als 9-jarige wist ik al dat ik later psycholoog wilde worden en met kinderen wilde werken. De keuze om me binnen mijn praktijk te richten op weerbaarheid en pesten is voor mij heel logisch.


Nu ben ik trainer, docent en expert bij Kenniscentrum Omgaan met Pesten en binnen mijn eigen praktijk COOL& Co kindercoaching Leidsche Rijn. In mijn eigen praktijk kan ik een aantal kinderen helpen. Door het Kenniscentrum kan ik veel meer kinderen de toegang tot die professional geven die ik zelf zo graag had ontmoet als kind!