Kindercoaching Leidsche Rijn
Sterk in sociale veiligheid

De praktijk heeft op dit moment een aannamestop

Heb jij als ouder één van de volgende vragen:

  • Wil jouw kind beter voor zichzelf op leren komen?
  • Wil jouw kind meer zelfvertrouwen?
  • Wil jouw kind minder last hebben van pesten?
  • Wil jouw kind zijn of haar verlegenheid overwinnen?
  • Wil jouw kind meer genieten van contact met anderen?

Is jouw antwoord op één of meerdere vragen JA en woon je in omgeving Leidsche Rijn?

Dan ben je bij COOL& Co aan het juiste adres

 

Download de Sta Sterk folder


Sta Sterk training 8-12 jaar 

De Sta Sterk Training is gericht op sociale en weerbare vaardigheden. In de training wordt assertief gedrag aangeleerd. Je kind werkt hierbij ook aan emotionele en sociale vaardigheden. Stapsgewijs krijgt je kind handvatten, Sta Sterk punten, aangeleerd om beter voor zichzelf op te leren komen. 

   

 

Download de Stevige Stap folder

Stevige Stap brugklastraining  

De overgang naar de brugklas is voor veel kinderen pittig. Met de Stevige Stap groepstraining krijgt je kind een steun in de rug zodat je kind met vertrouwen deze eerste stappen in de nieuwe en onbekende middelbare schoolwereld kan zetten. Je kind leert omgaan met weerbaarheid en opkomen voor zichzelf: minder opzien tegen de aankomende verandering van school en met meer zelfvertrouwen starten in de brugklas! Sta Sterk jonge kind ( 4 - 7 jaar)   

Spelenderwijs leren jonge kinderen in een kleine veilige groep meer over gevoelens, opkomen voor zichzelf en omgaan met anderen. Hierdoor vergroot het jonge kind de sociale en weerbare vaardigheden en het omgaan met emoties. 
Anderen over Inge

"Kiki (6 jaar) is door de training zelfverzekerder en mondiger geworden."- moeder Sta Sterk training jonge kind

"Inge praat in taal die kinderen begrijpen" - moeder Hugo (10 jaar), deelnemer Sta Sta groepstraining

"Ik heb geleerd hoe ik niet meer zo snel boos wordt. Nu kan ik rustig zeggen als ik iets niet leuk vind." - Tijmen (8 jaar), deelnemer Sta Sterk groepstrainingInge vertelt zelf

Op de basisschool had ik graag een professional gehad die mij leerde omgaan met pesten. Ik ben lang (1.89) en intelligent, ik stak dus letterlijk en figuurlijk boven het maaiveld uit. Ik wist toen niet dat dat alleen dingen zijn waarmee ik werd gepest. Waarom ik werd gepest, begreep ik pas later. Als kind voelde ik me vaak niet begrepen. Als 9-jarige wist ik al dat ik later psycholoog wilde worden en met kinderen wilde werken. De keuze om me binnen mijn praktijk te richten op weerbaarheid en pesten is voor mij heel logisch.