De GigaKids typecursus is een leuke en leerzame online cursus met persoonlijke begeleiding en type-spelletjes! In 12 groepslessen leren de kinderen de juiste houding, hogere snelheid, meer concentratie op inhoud en beter taalgebruik. Tussendoor oefenen de kinderen thuis verder en de docent houdt iedere week de vorderingen bij. De cursus wordt afgesloten met een examen en (indien gehaald) diploma.


Waarom GigaKids? leuk onlineprogramma gecombineerd met groepslessen, teksten gericht op kinderen, voordelig geprijsd en persoonlijke begeleiding

Waarom groeplessen? kinderen zullen elkaar helpen, stimuleren en enthousiasmeren

("waar ben jij?", "hoeveel aanslagen?")

Waarom persoonlijke begeleiding? gezelliger, betere houding, hogere snelheid, stimulerend en enthousiasmerend

Hoe werkt het? Kinderen krijgen een naam en wachtwoord waarmee ze in kunnen loggen op de GigaKids website. Het programma houdt bij welke oefeningen ze doen, hoeveel fouten ze maken en met welke snelheid ze typen. De docent volgt dit proces. Daarnaast bevat het programma spelletjes op lesniveau waardoor de kinderen spelenderwijs nog meer kunnen oefenen. Elke week is er een les van 45 minuten. Naast deze lessen wordt van de kinderen verwacht dat ze dagelijks ongeveer 15 minuten (thuis) oefenen. 


Algemene informatie methode: Gigakids

Kijk ook eens naar het filmpje wat door mijn collega Gigakids trainer gemaakt is:

Gigakids: de leukste typecursus voor kinderen!