Agenda

 

Januari - september 2018 (VOL, reeds gestart)

Opleiding tot trainer

Omgaan Met Pesten


November 2018

(aanmelden nog mogelijk)

start nieuw opleidingstraject tot trainer Omgaan Met Pesten


Cool& Co geeft persoonlijke training en coaching aan kinderen in de leeftijd van 4 tot 13 jaar. Praktisch en resultaatgericht met humor en plezier, deze woorden passen bij mij en mijn manier van werken

 

De COOLe ijsbeer

Ik geloof in de kracht van ieder kind. Ik wil kinderen leren te geloven in zichzelf en met hen op zoek te gaan naar de kracht (de sterke en coole ijsbeer) die in hen zit. Ik wil graag mijn bijdrage leveren om het kind weer in zijn of haar kracht te zetten

COOL&

Coolen is mijn achternaam en daar ben ik trots op!

& Co

In mijn praktijk werk ik samen met kinderen, ouders, leerkrachten, begeleiders, stagiaires, aankomend trainers en andere betrokkenen